Moje przepisy na przetwory zimowe

Jak prawie wszystkie panie robię zwykłe ogórki kiszone, ale... 

2017-07-29 07:59
1 minuta czytania

... nie wyobrażam sobie spiżarni bez jeszcze kilku obowiązkowych pozycji. Wekuję "ogórki po meksykańsku" i "sałatkę z buraków z papryką" oraz moją absolutnie ulubioną "kapustę czerwoną z jabłkiem". Rodzina natomiast lubi, aby na zimę był zapas "sosu słodko-kwaśnego", bo dodanie go do jakiegokolwiek mięsa, czy to podsmażonego drobiu, czy kawałków mięsa z rosołu daje szybkie i smaczne danie obiadowe. 

Zapraszam do wypróbowania moich przepisów! KLIKNIJ

Smacznego :) 

Celina Kurowska 

Poprzedni artykuł
xxx

Miód (syrop) z mniszka lekarskiego

Poznaj Głogoczów od kuchni!

Następny artykuł
xxx

Nalewka z truskawek

Poznaj Głogoczów od kuchni!

Głogoczów Edukacja i kultura Kulinaria
Ustawienia dostępności
Wysokość linii
Odległość między literami
Wyłącz animacje
Przewodnik czytania
Czytnik
Wyłącz obrazki
Skup się na zawartości
Większy kursor
Skróty klawiszowe